tirsdag den 12. juni 2018

5 Hurtige Varmbefalinger (24/2018)


Den nye 
Gorillaz - Humility (2018)
Gorillaz fans venter normalt flere år på en ny udgivelse. Ikke denne gang, bandets 6 album, The Now Now udkommer kun 427 dage efter sidste års Humanz. Jeg valgte her det sommerlette nummer Humility, hvilket er et af to numre der er kommet som en aperitif før selve albums releasen d. 29 juni. Ligesom de forrige albums, loves der at være nogle interesante gæster. På dette nummer medvirker jazz guitaristen George Benson, så hvis du nyder guitarspillet, bør du også lytte til albummet Breezin' fra 1976.
Link til [Tidal][Spotify][Youtube]

Den ukendte
Tina Dickow - Spark (2015)
Spark er en single der udkom i 2015. Nummeret var ikke en del af et nyt albumsprojekt, blot et nummer Tina havde lyst til at optage da hun legede rundt i studiet med en banjo guitar og en fod percussion.
Link til [Tidal][Spotify][Youtube]

Den audiophile
Knut Reiersrud, Iver Kleive - The Ship Is At The Landing (1996)
Det er en fryd at lytte til velinspildet guitar musik. På albummet her kan du lytte til Knut Reiersrud på guitar og Iver Kleive på orgel. Nummeret The Ship Is At The Landing er dog kun vokal og guitar. Albumet er indspillet i Sankt Knuds Kirke i Odense.
Link til [Tidal][Spotify]

Den til grilaftenen
Bobby "Blue" Bland - There's A Stranger In The House (1993)
Bobby Bland overskygges desværre af B.B. King, men hører så absolut stadig til eliten indenfor soul og blues musik. Kun med sin stemme har Bobby "Blue" Bland skabt sig sin karriere, og her i det valgte stykke musik, der kommer fra albumet Years of Tears, er blot et nummer der er fyldt til randen med den sorg der nu er, samt en underlagt humor. Sangeren ville kontakte politiet, da der er en fremmed i hans hus, at denne fremmed er hans kone, der netop har kommet salt i sin the og peber i hans kaffe, måske har noget hun bør fortælle.
Link til [Tidal][Spotify][Youtube]

Den til arbejdet
Jens Ole Wowk McCoy - End credits (2017)
Musikken Jens har skrevet danner lydsporet til filmen Underverden. Albumet er stemningsfyldt, dystert og man kan til tider høre adrenalinen pumpe fra scenerne de er knyttet til i filmen. Musikken er perfekt til høretelefoner, foran en computer, når man lige skal have skrevet den næste funktion i ens kode.
Link til [Tidal][Spotify][Youtube]


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anbefalinger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...